Fotballhjelp 2019: England 2-2 Rest of World XI (1-3 penner)-ROW seier på straffer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette er øyeblikket 'Rest of the World' vant Soccer Aid 2019

Viktige hendelser

Kem Cetinay scoret en sen utligning for å sikre at Soccer Aid ble avgjort ved straffesparkkonkurranse for andre år på rad, da resten av verden vant på spark.

Love Island -stjernen produserte et øyeblikk av magi for å kutte inn i John Terry og krølle et skudd forbi David Harewood i England -målet for å trekke ROW -nivået med minutter av normal tid igjen.

ROW -keeper Nicky Byrne reddet deretter det avgjørende sparket fra komiker Lee Mack i shootout for å bekrefte seieren for hans side.

Westlife -sangeren hadde allerede nektet Body Coach Joe Wicks i skuddvekslingen, før Mark Wright sendte straffen utenfor.

England lot en ledelse på to mål skli, etter å ha tatt en kommanderende posisjon takket være en Jeremy Lynch-støtte i første omgang.

Kem Cetinay feirer sin sene utligning som hjalp ROW til fotballhjelpseier (Bilde: Getty Images)

Fristileren grep sin første etter å ha fulgt opp en Rachel Yankee-volley til sidefoten hjem, før han svingte i boksen for å skyte forbi Julio Cesar for sin andre.

Men Usain Bolt utnyttet en feil fra Jamie Carragher for å beholde resten av verden i kampen på Soccer Aid 2019.

som vant kjendis storebror 2014

Bolt og Carragher hadde hatt en spennende kamp, ​​før den tidligere Liverpool-mannen feilbestemte en heading, slik at ROW-spissen kunne løpe gjennom og score forbi David Seaman.

Cetinay grep deretter med minutter igjen i andre omgang for å ta straffen, før de registrerte sin tredje Soccer Aid -seier.

All handlingen, som det skjedde, nedenfor ...

Det er ikke for sent å donere - og den britiske regjeringen vil doble alle donasjoner frem til 23. juli

Annonsørinnhold fra Fotballhjelp for Unicef

Det er fortsatt god tid til å donere til Fotballhjelp for Unicef ​​2019.

Rundt om i verden forstyrrer sykdom, konflikt, sult og fattigdom lek for millioner av barn. I 2019 har Fotballhjelp for Unicef ​​trappet opp slik at barn kan få barndommen de har krav på.

Og nok en gang i år vil hver £ 1 du samler inn eller donerer til 23. juli 2019 bli matchet av den britiske regjeringen, og doble forskjellen du gjør for barns liv. Så hva venter du på?

Klikk her å donere alt du kan.

22:08

Piers Morgan jubler

Dette kan være det beste øyeblikket i hele mitt liv, briljant kaptein av Usain Bolt.

Et team med helter.

Min medfølelse til Susanna Reid.

22:07

(Bilde: Chelsea FC via Getty Images)

22:01

ROW vinner fotballhjelp 2019

Resten av verden har vunnet Soccer Aid 2019 etter en 3-1 straffesparkkonkurranse.

Keeper Nicky Byrne nektet Lee Mack for å avslutte Englands håp etter at Mark Wright hadde sendt sitt spark utenfor og Joe Wicks sendte hans rett mot Byrne.

Kem Cetinay var den siste personen som fullførte sitt spark, som var passende, ettersom det var hans sene mål i normal tid som tvang kampen til straffer.

Det er ROWs tredje seier i Soccer Aid-serien, og skrytene ligger fast hos ROW-co-manager Piers Morgan over GMB-co-presentatør og England-co-manager Susanna Reid.

Vi vil ikke være Susanna om morgenen!

21:56

Byrne redder fra Mack

Byrne nekter Lee Mack og det hele er over. ROW har vunnet Soccer Aid 2019.

21:56

Cetinay gjør 3-1

Kem Cetinay har satt ROW i berøringsavstand til en seier. England må score for å bli i det.

21:56

Wright sender det bredt

Et langt løp opp og stamme fra Mark Wright, men han sier det bredt.

21:55

RAD bly

DJ Locksmith fyrer hjem for å sette ROW foran.

21:54

Wicks bommer

Nicky Byrne redder fra Joe Wicks. Det var en dårlig straffe rett på keeper, og ROW kan ta ledelsen nå.

21:54

1-1

Billy Wingrove sender Harewood feil vei til nivå.

21:53

1-0 England

Ben Shephard plasserer ballen i det øvre hjørnet.

21:48

FT: England 2-2 RAD

Det nærmer seg 90 minutter, og vi går mot straffer på Stamford Bridge.

Cetinays sene streik sørger for at fotballhjelp blir avgjort ved en skuddveksling for andre år på rad.

bruden av wildenstein

Det var en tett andre omgang, med begge sider som tapte sjanser.

Men Cetinay benyttet sjansen og skar inne i John Terry før han sendte den forbi Harewood for å sende kampen for å få øye på spark.

Dramaet er ikke over ennå!

(Bilde: Getty Images)

21:45

England er flere enn ROW ned til venstre mens Owen løkker ballen over til Mack, men hans berøring slipper ham ned igjen og til slutt blokkerer han en klarering og sender den ut til et målspark.

21:44

Bare minutter igjen her med alle poengsummene. Du får følelsen av at det kan være enda en sjanse i det for hver side, men vil de ta det?

21:43

Cantona sender den høyt over stolpen. Absolutt ikke en av hans beste.

21:42

LAGRE!

Harewood redder godt fra Drogba for å holde England nivå.

21:42

Middleton byttes ut Good Morning Britain konkurransevinner Alan Sexton for de siste minuttene.

21:41

England er i nærheten av å gjenopprette ledelsen da Byrne sparer lavt ved hans nære stolpe fra Cole før Redknapp skyter brede øyeblikk senere.

21: 41NØKKELHENDELSE

MÅL! Cetinay tar tak i en utligning

Resten av verden er på nivå. Kem Cetinay med målet takket være en flott avslutning fra spissen.

Anton Du Becke Partnere

England mistet besittelsen i den andre enden før ROW brøt sammen feltet.

Cetinay skar inn og skjøt forbi Harewood før han krøp av gårde mot ROW -benken i glede.

Straffer truer nå.

(Bilde: Simon Dael/BPI/REX)

21:38

21:37

Glen Johnson er tilbake for Carragher, som taklet Bolt imponerende i denne andre omgangen.

21:37

Terry med den akrobatiske volleyen fra Cole's cross, blokkerer O'Carroll godt på streken før Mack skyter den igjen. Nok en sjanse tigger.

21:36

Hyggelig en-to av Joe Cole med Owen. Cole befant seg på målet, men slo skuddet i bakken og Byrne svinger bort til en corner.

21:35

Wingrove har også kommet tilbake i stedet for Bolt. Harry Redknapp ruller terningen her på jakt etter en utligning.

21:35

Her kommer kongen

En mann som kunne forandre alt som er mannen, stod for tiden på sidelinjen og ventet på å komme igjen - Eric Cantona. Michael Essien drar av gårde og kong Eric er på.

21:34

I underkant av et kvarter igjen å spille her, England leder fremdeles med to mål til ett. Resten av verden må finne noe fra et eller annet sted hvis de skal tvinge dette spillet til straffe, eller til og med vinne kampen i normal tid. De har rikelig med besittelse, men skaper lite.

21:32

Sjanse for Mack

Lee Mack får en strålende sjanse etter en herlig ball fra Wicks, men morsom TV -skygge klarer det. For et øyeblikk det hadde vært.

21:31

(Bilde: Action Images via Reuters)

21:30

Drogba treffer en! Men Harewood er lik det med et suveren stopp.

21:30

England sliter med å beholde ballen høyt oppe på banen, noe som kan utgjøre en reell trussel ettersom dette spillet fortsetter med det meste av ROW -laget som slo leir inne i Three Lions -halvdelen.

21:28

To-målshelt Lynch går av

Jeremy Lynch går av, jobben hans er utført etter hans første halvdel. Lee Mack kommer på plass med 95,80 på baksiden av skjorten, som en morsom reaksjon på Bolts 9,58 -skjorte.