Jurgen Klopp forbyr Liverpool -spillere å berøre 'This Is Anfield' -skiltet som et uttrykk for respekt

Jurgen Klopp har bedt spillerne sine om ikke å berøre 'This Is Anfield' -skiltet(Bilde: Liverpool FC/Getty)

Jurgen Klopp har forbudt sine Liverpool -spillere å berøre & quot; This Is Anfield & apos; skilt inne i stadionens tunnel.

beste budsjett smarttelefon uk 2017

Tyskeren forklarte avgjørelsen hans og sa at hans nåværende spillere bare vil være verdt å ta på den når de leverer sølvtøy til klubben.

'Jeg har fortalt spillerne mine at de ikke skal røre ved & apos; This Is Anfield & apos; signer til de vinner noe, sa han. 'Det er et tegn på respekt.'

Liverpool gikk nærmere å vinne et trofé denne sesongen da de kvalifiserte seg til semifinalen i Europa League på dramatisk vis torsdag kveld.

De røde gikk i uavgjort på Anfield med scoringsnivået på en-alle, men Dortmund så ut til å legge kampen tidlig når de scoret to hurtige fyrlige mål.

hvilken dato er Eurovision 2014

Divock Origi scoret like etter pause for å gi Liverpool et glimt av håp, men Marco Reus & apos; strike 10 minutter senere gjorde 3-1 til gjestene.

Philippe Coutinho slo deretter på avstand for vertene før Mamadou Sakho samlet seg etter et skrap i feltet for å forlate Klopps side som bare trengte ett mål for å komme videre.

Da Anfield hoppet, gikk Liverpool på jugularet, og deres intense spill ble belønnet i det første minuttet av skade da Dejan Lovren dro hjem for å avslutte en av de mest bemerkelsesverdige nettene i de røde og apos; historie.