Viftevold bryter ut for å stoppe Everton mot Hajduk Split da besøkende supportere kaster stoler og flasker og angriper hjemmekanten

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fanvold brøt ut i Evertons Europa League -kamp mot Hajduk Split i kveld og tvang kampen til å bli suspendert.

Kroatiske besøkende forsøkte å komme seg inn på banen og inn i hjemmekanten og kastet flasker og stoler mot motstanderens fans.

Flammepunktet kom i det 33. minutt etter at Michael Keane hadde gitt Toffees ledelsen.

Dommeren Ivan Kruzliak ble tvunget til å stoppe spillet da politi og styrere kjempet for å roe de besøkende fansen.

Spillet ble gjenopptatt etter tre til fire minutter med de kroatiske besøkende supporterne inneholdt av en vegg av forvaltere.

Hajduk-fans suser mot forvaltere etter å ha gått 1-0 ned på Goodison (Bilde: Twitter/BCAFCBH)

Sikkerhet og politi stenger rundt Hajduk Split -fans (Bilde: PA)

En forvalter ble sett trekke en ball i Everton til sikkerhet øyeblikk etter at volden brøt ut.

The NEWSAM's David Anderson sa: 'Hajduk Split -fansen brakte farge til kveldens oppgjør med Everton på Goodison Park, og de sang fra den første fløyten.

Men det hele ble stygt like etter at Michael Keane ga Everton ledelsen. De begynte å kaste gjenstander på Blues -fansen i nærheten av dem, inkludert det som så ut som et sete.

'Dette var ikke scenene noen ønsket å se inne på en fotballbane.'

Hajduk Split -tilhengere holdes tilbake av politi og forvaltere (Bilde: AFP)

The NEWSAM's David Maddock la til: 'Det var et flammepunkt i det fjerne hjørnet, missiler og til og med et revet sete ble kastet.

- Split -fansen var mye livlig hele natten, men det var en stygg hendelse som UEFA sikkert vil undersøke.

Liverpool Echo -reporter David Prentice sa: 'En gruppe Split -fans prøvde å løpe inn i Park End og ble stoppet av en bølge av forvaltere.

Politiet kom raskt på stedet også, men dommeren følte seg tvunget til å stoppe kampen.

'Bekymrende scener, men håndtert veldig raskt og effektivt av forvalterne. Politiet virker på toppen av det, men Kruzliak tar ingen sjanser. '

Hajduk Split -supportere prøver å bryte gjennom forvalterne (Bilde: David Rawcliffe/Propaganda)

En ung ballgutt er beskyttet av en forvalter etter mengden vold (Bilde: David Klein/Sportimage)

En gul vegg av forvaltere omringet deretter de besøkende supporterne for å forhindre ytterligere hendelser og kampen startet på nytt.

Everton steg snart til 2-0 før pause i første liga i sluttspillet i Europa League.