Aston Villa -fans kaster CABBAGE på Steve Bruce under den dramatiske Preston -trekningen ettersom presset bygger på Villans -sjefen

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Aston Villa -fans kastet en kål på Steve Bruce med den beleirede sjefen under økende press etter en dramatisk trekning hjemme mot Preston.

Villans kom ut med et poeng etter uavgjort 3-3, til tross for at de holdt en 2-0-ledelse ved pause etter mål av Jonathan Kodjia og Tammy Abraham.

Men James Chester så rødt ni minutter ut i andre omgang, og Daniel Johnson konverterte den resulterende straffen til North End.

Paul Gallagher utlignet 11 minutter før Louis Moult så ut til å ha snappet en sen vinner for Preston.

(Bilde: Birmingham Mail)

michael jackson plastisk kirurgi

Men Yannick Bolasie avlastet noe av presset på manageren sin ved å utligne i stoppetid, selv om Glenn Whelan kunne gjort det enda bedre.

Han bommet på en straffe med kampens siste spark for å nekte vertene hva som ville vært alle tre poengene.

Det er bare en seier på ti for Bruce og Villa og deres andre påfølgende uavgjort etter en 1-1-stillstand med Bristol City på Ashton Gate fredag ​​kveld.

tiffany eastenders ekte navn

En Villa -fan venter på frustrasjonen (Bilde: Birmingham Mail)

Bruce tok Villa til en whisker av Premier League forrige periode, men de ble slått i sluttspillfinalen av Fulham.

En tumultfylt sommer fulgte, og bare tre seire denne terminen gir dem 12. plass i mesterskapet, sju poeng fra de to beste.